Žuvies ir ryžių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Žuvies ir ryžių salotos

Žuvies ir ryžių salotos - skanus ir lengvai pagaminamas patiekalas, kurio pagrindą sudaro švelnus tunas ir ryžiai. Salotas papildo fetos sūris, todėl jos tampa sotesnės. Paruoštas patiekalas yra labai maistingas ir sveikas. Konservuotuose tuno konservuose gausu nesočiųjų riebalų rūgščių, kurios palankiai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą bei smegenų veiklą. Be to, salotos pasižymi mažu kalorijų kiekiu, todėl puikiai tinka sveikai mitybai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies ir ryžių salotos Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Perkelkite žuvies konservus į lėkštę ir sutrinkite šakute. Nusausinkite skysčio perteklių. Vyšnias supjaustykite į dvi arba keturias dalis. Fetą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Žuvies ir ryžių salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ryžius sudėkite į salotinę ar bet kokį kitą dubenį. Sudėkite smulkintą žuvį, sūrio gabalėlius ir pomidorus. Kruopščiai sumaišykite ingredientus tarpusavyje. Salotas pagardinkite augaliniu aliejumi, druska ir pipirais pagal skonį, tada dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos