Publikavimo data: 2024-03-24
Žuvies ir sūrio salotos
Žuvies ir sūrio salotos - nesudėtingas užkandis, išsiskiriantis neįprasta skonio pusiausvyra, kurią užtikrina švelnios žuvies, sūrio ir sultingo apelsino derinys. Paruoštas patiekalas yra labai švelnus, skanus ir kartu sveikas. O norėdami paįvairinti salotas, apelsiną pakeiskite kitu vaisiumi, pavyzdžiui, avokadu, citrina ar ananasais. Dėl to patiekalo skonis atsiskleis naujai, taps dar įdomesnis ir neįprastesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sudėkite žuvies konservus į lėkštę ir sutrinkite, nusausinkite skystį. Vištienos kiaušinius sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo priemonės. Apelsiną supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną ir riešutus susmulkinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Gilaus indo dugną išklokite lydyto sūrio sluoksniu. Tada pakaitomis sluoksniais paskirstykite žuvį, svogūnus, kiaušinius, apelsiną ir riešutus, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Pabaigoje salotas pabarstykite tarkuotu sūriu. Paruoštą patiekalą įdėkite į šaldytuvą 20-30 minučių, kad įsigertų.
Kategorijos