Žuvies ir sūrio salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Žuvies ir sūrio salotos

Žuvies ir sūrio salotos - nesudėtingas užkandis, išsiskiriantis neįprasta skonio pusiausvyra, kurią užtikrina švelnios žuvies, sūrio ir sultingo apelsino derinys. Paruoštas patiekalas yra labai švelnus, skanus ir kartu sveikas. O norėdami paįvairinti salotas, apelsiną pakeiskite kitu vaisiumi, pavyzdžiui, avokadu, citrina ar ananasais. Dėl to patiekalo skonis atsiskleis naujai, taps dar įdomesnis ir neįprastesnis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, riešutai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies ir sūrio salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Sudėkite žuvies konservus į lėkštę ir sutrinkite, nusausinkite skystį. Vištienos kiaušinius sutarkuokite ant vidutinės tarkavimo priemonės. Apelsiną supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną ir riešutus susmulkinkite.

Žingsnis 2

Žuvies ir sūrio salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Gilaus indo dugną išklokite lydyto sūrio sluoksniu. Tada pakaitomis sluoksniais paskirstykite žuvį, svogūnus, kiaušinius, apelsiną ir riešutus, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Pabaigoje salotas pabarstykite tarkuotu sūriu. Paruoštą patiekalą įdėkite į šaldytuvą 20-30 minučių, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos