Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies kokteilio salotos
Žuvies kokteilių salotos - puikus pasirinkimas lengvai subalansuotai vakarienei. Jos paruoštos iš tilapijos - sveikos jūros žuvies, kurios mėsa švelni, turi daug baltymų ir mažai riebalų. Patiekalas patiekiamas ne tradicinėje salotinėje, o permatomoje kokteilinėje stiklinėje. Tai atrodo originaliai ir labai patraukliai. Tokį užkandį galite paruošti šventei didelei kompanijai. Salotos yra paprastos ir greitai paruošiamos.
Žingsnis 1
Paruoškite žuvies salotų kokteiliui skirtus produktus. Atšildykite filė. Nulupkite morkas ir obuolį, sutarkuokite vidutine tarka. Nuplaukite kiaušinius.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius. Įdėkite kiaušinius į šaltą vandenį ir užvirkite. Virkite 10-15 minučių. Po to 5-6 min. perkelkite į kitą indą su šaltu vandeniu. Išimkite lukštus. Atskirkite trynius nuo baltymų. Atskirai sutarkuokite baltymus ir trynius.
Žingsnis 3
Paruoškite žuvies kokteilių salotas. Ant skaidrios stiklinės dugno sudėkite tilapiją, ištepkite jogurtu, tada sudėkite morkų sluoksnį. Vėl aptepkite jogurtu. Toliau - baltymai, jogurtas, obuolys, jogurtas. Ant salotų viršaus pabarstykite tarkuotą kiaušinio trynį.
Kategorijos