Žuvies kokteilio salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies kokteilio salotos

Žuvies kokteilių salotos - puikus pasirinkimas lengvai subalansuotai vakarienei. Jos paruoštos iš tilapijos - sveikos jūros žuvies, kurios mėsa švelni, turi daug baltymų ir mažai riebalų. Patiekalas patiekiamas ne tradicinėje salotinėje, o permatomoje kokteilinėje stiklinėje. Tai atrodo originaliai ir labai patraukliai. Tokį užkandį galite paruošti šventei didelei kompanijai. Salotos yra paprastos ir greitai paruošiamos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.3/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies kokteilio salotos Žingsnis 1
Paruoškite žuvies salotų kokteiliui skirtus produktus. Atšildykite filė. Nulupkite morkas ir obuolį, sutarkuokite vidutine tarka. Nuplaukite kiaušinius.

Žingsnis 2

Žuvies kokteilio salotos Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinius. Įdėkite kiaušinius į šaltą vandenį ir užvirkite. Virkite 10-15 minučių. Po to 5-6 min. perkelkite į kitą indą su šaltu vandeniu. Išimkite lukštus. Atskirkite trynius nuo baltymų. Atskirai sutarkuokite baltymus ir trynius.

Žingsnis 3

Žuvies kokteilio salotos Žingsnis 3
Paruoškite žuvies kokteilių salotas. Ant skaidrios stiklinės dugno sudėkite tilapiją, ištepkite jogurtu, tada sudėkite morkų sluoksnį. Vėl aptepkite jogurtu. Toliau - baltymai, jogurtas, obuolys, jogurtas. Ant salotų viršaus pabarstykite tarkuotą kiaušinio trynį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos