Publikavimo data: 2025-08-18
Žuvies pašteto salotos su alyvuogėmis ir raudonaisiais svogūnais
Prieššventinio šurmulio metu paprastų ir skanių patiekalų receptai išgelbsti daugelį šeimininkių! Paruošti užkandį iš žuvies labai paprasta, ypač jei naudojate paruoštą produktą. Konservuotą žuvies paštetą užtenka tiesiog atidaryti ir įdėti į salotas. Sumaišykite jį su vištienos kiaušiniu, raudonaisiais svogūnais ir alyvuogių žiedais. Visi ingredientai yra labai naudingi žmogaus organizmui ir turi daug maistinių medžiagų. Todėl šventinį stalą papildykite ne tik skaniu užkandžiu, bet ir naudingu!
Žingsnis 1
Alyvuoges supjaustykite žiedais ant pjaustymo lentelės.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 3
Atskirkite virto kiaušinio baltymą nuo trynio ir juos susmulkinkite.
Žingsnis 4
Paimkite salotų dubenį. Į jį sudėkite žuvies paštetą, alyvuoges, svogūnus ir kiaušinių baltymus.
Žingsnis 5
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Salotas gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Paimkite gražią lėkštę ir naudokite formą salotoms išdėlioti!
Žingsnis 7
Apšlakstykite salotas vištos kiaušinio tryniu.
Žingsnis 8
Išimkite formą salotoms išdėlioti.
Žingsnis 9
Papuoškite lėkštę žolelių šakelėmis ir patiekite užkandį į stalą. Paruošta!
Kategorijos