Publikavimo data: 2024-09-17
Žuvies pirštų salotos
Žuvies piršteliai - tai šaldyti žuvies produktai pailgų batonėlių pavidalo. Jie gaminami iš briketų iš šaldytos žuvies filė, apvoliotų džiūvėsėliuose. Iš žuvies pirštelių galima pasigaminti gana sočių ir skanių salotų. Jei nepasitikite pirktiniu produktu, patys pasigaminkite lazdeles iš menkės filė. Dėl kiaušinių, žuvies ir žaliųjų svogūnų derinio salotos tampa nepaprastai švelnios. Su patiekalu galite eksperimentuoti, pagal savo skonį pridėdami arba pašalindami kai kuriuos ingredientus.
Žingsnis 1
Iškepkite žuvies pirštelius. Pastatykite keptuvę ant ugnies, įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite šaldytus žuvies pirštelius. Kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies. Atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Išvirkite vištų kiaušinius. Pastatykite ant ugnies puodą su pasūdytu vandeniu, sudėkite į jį kiaušinius ir virkite 10 minučių nuo užvirimo. Tada atvėsinkite, nulupkite lukštus ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas su žuvies piršteliais. Į salotinę suberkite susmulkintus žuvų pirštelius, žaliuosius svogūnus ir kiaušinius. Pasūdykite, pagardinkite majonezu. Švelniai išmaišykite.
Kategorijos