Žuvies pyragas su majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Žuvies pyragas su majonezu

Žuvies pyragas - skanus ir sotus pyragas, laikomas klasikiniu rusų virtuvės patiekalu. Jį galima ruošti ir per šventes svečiams, ir darbo dienomis šeimai. Toks pyragas skanus ir šaltas. Tai puikus pasirinkimas iškylai ar užkandžiui. Žuvies pyrago pagrindui galima imti ir žuvies konservus, ir žuvies filė. Būtent ją ir naudojame šiame recepte.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies pyragas su majonezu Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir majonezą. Užpilkite juos vandeniu ir suplakite, kad susijungtų.

Žingsnis 2

Žuvies pyragas su majonezu Žingsnis 2
Įberkite druskos, pipirų ir kalendrų. Palaipsniui į mišinį suberkite miltus ir kelias minutes minkykite pusiau skystą pyrago tešlą.

Žingsnis 3

Žuvies pyragas su majonezu Žingsnis 3
Žuvies filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 4

Žuvies pyragas su majonezu Žingsnis 4
Pusę tešlos šaukštu supilkite į kepimo indą ir išlyginkite mentele.

Žingsnis 5

Žuvies pyragas su majonezu Žingsnis 5
Į kitą sluoksnį sudėkite žuvies gabalėlius.

Žingsnis 6

Žuvies pyragas su majonezu Žingsnis 6
Žuvies sluoksnį uždenkite likusia tešlos dalimi. Dėkite patiekalą į 200 °C įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos