Publikavimo data: 2024-05-25
Žuvies pyragas "Tender"
Žuvies pyragai laikomi tradiciniu rusų patiekalu, kurį kadaise pradėjo gaminti žvejai. Daugelis tikriausiai turėjo močiutes, kurios kepdavo šį kvapnų pyragą, įdarui naudodamos įvairius žuvų turtus. Ir tokie patiekalai visada būdavo švelnūs ir labai sotūs. Pasirodo, pakartoti iš vaikystės atkeliavusį receptą nėra taip sunku, o ingredientų galima rasti bet kurioje virtuvėje.
Žingsnis 1
Iškepkite žuvį. Svogūnus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite svieste. Tada sudėkite žuvį ir druską. Kepkite kelias minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius su druska, toliau plakant supilkite pieną ir augalinį aliejų. Miltus sumaišykite su mielėmis ir persijokite į mišinį. Į paruoštą mišinį įmaišykite žuvį ir rausvuosius pipirus. Sutarkuokite sūrį ir supilkite į tešlą, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Įdėkite pyragą į kepimo formą. Ištepkite formą aliejumi ir sudėkite į ją paruoštą masę. Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių ir įdėkite pyragą 20-25 minutėms.
Kategorijos