Publikavimo data: 2024-09-17
Žuvies salotos
Iš rūkytos žuvies galima pasigaminti skanių žuvies salotų. Kad nepakenktumėte savo sveikatai, svarbu ją tinkamai pasirinkti. Žuvį geriau pirkti vakuuminėje pakuotėje, ant kurios pažymėta pagaminimo data ir tinkamumo vartoti terminas. Atkreipkite dėmesį į žuvies spalvą, ji turi būti natūrali, atitinkanti žuvies rūšį. Konsistencija turėtų būti tiršta. Kokybiško produkto spalva bus vienalytė, o kvapas - medžio dūmų. Rūkytos žuvies tinkamumo vartoti terminas, priklausomai nuo pakuotės, svyruoja nuo 5 iki 90 dienų.
Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus griežinėliais. Skumbrę, papriką ir salierą supjaustykite 0,7x0,7 cm dydžio kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kiaušinius supjaustykite 0,5 x 0,5 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite rūkytą žuvį, sūrį, kukurūzus, papriką, saliero stiebą ir kiaušinį. Pabarstykite česnaku ir maltais juodaisiais pipirais, užpilkite majonezu ir garstyčiomis, išmaišykite. Sudėkite džiūvėsėlius, sūrį ir vėl išmaišykite.
Kategorijos