Žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Žuvies salotos

Iš rūkytos žuvies galima pasigaminti skanių žuvies salotų. Kad nepakenktumėte savo sveikatai, svarbu ją tinkamai pasirinkti. Žuvį geriau pirkti vakuuminėje pakuotėje, ant kurios pažymėta pagaminimo data ir tinkamumo vartoti terminas. Atkreipkite dėmesį į žuvies spalvą, ji turi būti natūrali, atitinkanti žuvies rūšį. Konsistencija turėtų būti tiršta. Kokybiško produkto spalva bus vienalytė, o kvapas - medžio dūmų. Rūkytos žuvies tinkamumo vartoti terminas, priklausomai nuo pakuotės, svyruoja nuo 5 iki 90 dienų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos Žingsnis 1
Supjaustykite salotų ingredientus griežinėliais. Skumbrę, papriką ir salierą supjaustykite 0,7x0,7 cm dydžio kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kiaušinius supjaustykite 0,5 x 0,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite rūkytą žuvį, sūrį, kukurūzus, papriką, saliero stiebą ir kiaušinį. Pabarstykite česnaku ir maltais juodaisiais pipirais, užpilkite majonezu ir garstyčiomis, išmaišykite. Sudėkite džiūvėsėlius, sūrį ir vėl išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos