Žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Žuvies salotos

Šios paprastos ir greitai paruošiamos salotos puikiai tinka šventiniam stalui. Galite naudoti ir kitokią žuvį nei nurodyta recepte - patiekalas vis tiek bus nuostabus. Svarbiausia jas tinkamai pasirinkti. Pavyzdžiui, lengvai sūdyta lašiša turėtų būti švelniai rausvo atspalvio. Kokybiška skumbrės skerdena yra tanki, neriebi ir šiek tiek pūkuota. Geras lengvai sūdytas šprotas turėtų būti vienalytės spalvos, tvirtos konsistencijos ir be rūgštaus kvapo.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Skumbrę, lašišą ir sviestinę žuvį supjaustykite plonais griežinėliais. Supjaustykite citriną griežinėliais.

Žingsnis 2

Žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Didelės lėkštės viduryje sudėkite lašišos ir sviestinės žuvies gabalėlius, o pakraščiuose išdėliokite šprotų ir skumbrių gabalėlius. Ant viršaus išdėliokite alyvuoges ir citrinos skilteles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos