Publikavimo data: 2024-09-17
Žuvies salotos
Šios paprastos ir greitai paruošiamos salotos puikiai tinka šventiniam stalui. Galite naudoti ir kitokią žuvį nei nurodyta recepte - patiekalas vis tiek bus nuostabus. Svarbiausia jas tinkamai pasirinkti. Pavyzdžiui, lengvai sūdyta lašiša turėtų būti švelniai rausvo atspalvio. Kokybiška skumbrės skerdena yra tanki, neriebi ir šiek tiek pūkuota. Geras lengvai sūdytas šprotas turėtų būti vienalytės spalvos, tvirtos konsistencijos ir be rūgštaus kvapo.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Skumbrę, lašišą ir sviestinę žuvį supjaustykite plonais griežinėliais. Supjaustykite citriną griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Didelės lėkštės viduryje sudėkite lašišos ir sviestinės žuvies gabalėlius, o pakraščiuose išdėliokite šprotų ir skumbrių gabalėlius. Ant viršaus išdėliokite alyvuoges ir citrinos skilteles.
Kategorijos