Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos be bulvių
Sočios žuvies salotos be bulvių - skanus patiekalas, kurį verta išbandyti. Šio patiekalo sudėtyje yra daug naudingų produktų, turinčių naudingų vitaminų ir mineralų. Pavyzdžiui, tunas yra baltymų, geležies ir cinko šaltinis. Be to, ši žuvis skaido cholesterolį ir normalizuoja medžiagų apykaitą. Ne veltui ją rekomenduojama įtraukti į valgiaraštį metant svorį. O grybuose yra retinolio - medžiagos, reguliuojančios medžiagų apykaitą ir neleidžiančios kauptis riebalų sankaupoms.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus ir sudėkite grybus. Pagardinkite druska, kepkite 10 minučių ir sudėkite į lėkštę. Į keptuvę supilkite likusį aliejų ir išdėliokite morkas bei svogūnus. Daržoves pasūdykite ir kepkite 5 minutes. Tada leiskite joms atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę vieną po kito sudėkite grybus, tuną, morkas, svogūnus ir kiaušinius, kiekvieną sluoksnį patepdami majonezu. Salotas pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos