Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos be bulvių, su ryžiais ir avokadu
Bulvės ir žuvis yra klasikinis maisto produktų duetas. Jos patiekiamos ne tik kaip pagrindinis patiekalas ir garnyras, bet ir į salotas. Kai klasika nusibosta, galite pasigaminti žuvies salotų be bulvių. Variacijų sugalvota ne vienas šimtas. Iš raudonos lengvai sūdytos žuvies, ryžių, avokado, agurkų ir grietinėlės sūrio - produktų, kurie sudaro sušių pagrindą - galite pasigaminti sluoksniuotas salotas. Kad japonų virtuvė būtų kuo artimesnė, patiekalą galite paruošti kaip didelį suktinuką.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Šaltą grietinėlę sumaišykite su grietinėlės sūriu, išmaišykite iki kreminės konsistencijos. Sudėkite wasabi su trupučiu grietinėlės, išmaišykite ir įmaišykite į grietinėlės padažą. Gerai išmaišykite, jei reikia, pasūdykite. Supilkite padažą į ryžius ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite likusius ingredientus. Lašišą supjaustykite mažais kubeliais, taip pat supjaustykite kiaušinius ir avokadą. Nupjaukite agurko odelę, jei jis kietas, minkštimą taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Surinkite "sušius". Ant lėkštės padėkite kepimo žiedą. Į pirmąjį sluoksnį sudėkite pusę ryžių, po to kiaušinius ir sutankinkite. Tada sudėkite lašišą, paviršių šiek tiek apipurkškite aliejumi. Tada paskleiskite avokadą ir likusius ryžius, išlyginkite ir šiek tiek sutankinkite. Viršų apibarstykite pjaustytais agurkais. Nuimkite žiedą.
Kategorijos