Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos be kiaušinių
Raudona žuvis, šiek tiek rūgštelės turintis kivis ir traškūs riešutai - skanus ir sveikas patiekalas. Rinkdamiesi kokybišką raudonąją žuvį, venkite konservantų, maistinių dažiklių, fosfatų, karageninų. Vieni iš nekokybiško produkto požymių - išsisluoksniavimas, nenatūraliai ryški spalva. Ideali raudonoji žuvis yra tankios struktūros, ji neišskiria drėgmės. Perkant žuvį vakuume, labai svarbus siūlių ir pakuotės vientisumas.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Kedro riešutus 1-2 minutes pakepinkite sausoje keptuvėje. Leiskite jiems atvėsti. Supjaustykite kivius mažais kubeliais, o raudonąją žuvį - gabalėliais. Smulkiai supjaustykite žoleles.
Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Į salotinę sudėkite raudonąją žuvį, kivius, kedro riešutus, žoleles. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Švelniai išmaišykite.
Kategorijos