Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotos be majonezo
Daržovių salotos su mažai sūdyta raudonąja žuvimi be majonezo taps ryškia šventinio stalo ar vasaros kasdienybės puošmena. Salotoms tinka bet kokios rūšies raudona žuvis. Rinkdamiesi filė parduotuvėje nepamirškite, kad kiekviena žuvies rūšis turi savo natūralią spalvą: kuoja - ryškesnę, artimesnę raudonai, rausvoji lašiša ir upėtakis - nuo šviesiai oranžinės iki ryškiai oranžinės. Svarbiausia, kad spalva būtų vientisa, be dėmių, nenuobodi. Mėsa turi būti tvirta ir tanki.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų, augalinį aliejų ir garstyčias. Išmaišykite padažą iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sudėkite ingredientus sluoksniais. Pirmiausia į gilų dubenį sudėkite agurkus, pipirus ir žoleles, užpilkite juos padažu. Tada išdėliokite žuvį ir avokadą, ant viršaus užberkite marinuotų svogūnų. Ketvirtas sluoksnis - daržovės su padažu kaip pirmas, paskutinis sluoksnis - žuvis ir avokadas. Salotas pabarstykite sezamo sėklomis ir druska.
Kategorijos