Žuvies salotos be ryžių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies salotos be ryžių

Šiose lengvose žuvies salotose su daržovėmis ir žolelėmis be ryžių ir bulvių gausu skaidulinių medžiagų dėl morkų ir obuolių. Obuolys suteikia salotoms saldžiarūgščio skonio - galite rinktis bet kokią jų rūšį. Puiku, jei vaisiai yra iš namų sodo. Jei obuolys per saldus, rūgštelės pridės citrinos sultys. Rinkdamiesi morkas atkreipkite dėmesį į smulkius ryškiai oranžinės spalvos vaisius. Daugiausia vitaminų turi apie 150 g sveriančios morkos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos be ryžių Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Agurką ir pomidorus supjaustykite pusapvaliais griežinėliais. Obuolius ir morkas supjaustykite 3 cm ilgio griežinėliais. Smulkiai supjaustykite salierą, salotas rankomis suplėšykite mažais gabalėliais. Perkelkite menkės kepenėles iš skardos į lėkštę ir sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Žuvies salotos be ryžių Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Į dubenį sudėkite salotų lapus, obuolių skilteles, morkas, agurkus ir pomidorus. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Ant viršaus uždėkite menkės kepenėlių gabalėlius.

Žingsnis 3

Žuvies salotos be ryžių Žingsnis 3
Paruoškite patiekalą patiekti. Apšlakstykite salotas trupučiu sojų padažo ir pabarstykite salierų žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos