Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotos be ryžių
Šiose lengvose žuvies salotose su daržovėmis ir žolelėmis be ryžių ir bulvių gausu skaidulinių medžiagų dėl morkų ir obuolių. Obuolys suteikia salotoms saldžiarūgščio skonio - galite rinktis bet kokią jų rūšį. Puiku, jei vaisiai yra iš namų sodo. Jei obuolys per saldus, rūgštelės pridės citrinos sultys. Rinkdamiesi morkas atkreipkite dėmesį į smulkius ryškiai oranžinės spalvos vaisius. Daugiausia vitaminų turi apie 150 g sveriančios morkos.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Agurką ir pomidorus supjaustykite pusapvaliais griežinėliais. Obuolius ir morkas supjaustykite 3 cm ilgio griežinėliais. Smulkiai supjaustykite salierą, salotas rankomis suplėšykite mažais gabalėliais. Perkelkite menkės kepenėles iš skardos į lėkštę ir sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Į dubenį sudėkite salotų lapus, obuolių skilteles, morkas, agurkus ir pomidorus. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Ant viršaus uždėkite menkės kepenėlių gabalėlius.
Žingsnis 3
Paruoškite patiekalą patiekti. Apšlakstykite salotas trupučiu sojų padažo ir pabarstykite salierų žalumynais.
Kategorijos