Žuvies salotos omlete su karštai rūkyta rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Žuvies salotos omlete su karštai rūkyta rausvąja lašiša

Rausvoji lašiša yra labai skani žuvis, iš jos gaminami pirmieji ir antrieji patiekalai, sumuštiniai, ji dedama į salotas ir patiekiama švediškiems stalams. Švelnios, gražios, apetitą žadinančios žuvies salotos omlete patiks svečiams. Šį patiekalą galite patiekti pusryčiams, kaip lengvą užkandį ar užkandį prieš karštą patiekalą. Gero apetito!
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos omlete su karštai rūkyta rausvąja lašiša Žingsnis 1
Supjaustykite visus salotoms skirtus ingredientus. Kopūstus, lašišą ir agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis (kvadratėliais), vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau.

Žingsnis 2

Žuvies salotos omlete su karštai rūkyta rausvąja lašiša Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus viename dubenyje.

Žingsnis 3

Žuvies salotos omlete su karštai rūkyta rausvąja lašiša Žingsnis 3
Pagaminkite omletą: sumaišykite pieną ir kiaušinius. Kepkite omletą aliejumi pateptoje keptuvėje, kol beveik iškeps. Ant pusės omleto uždėkite salotų ir kepkite dar 1-2 minutes ant mažos ugnies.

Žingsnis 4

Žuvies salotos omlete su karštai rūkyta rausvąja lašiša Žingsnis 4
Patiekalas paruoštas. Galite dėti į lėkštę ir mėgautis!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos