Publikavimo data: 2025-08-19
Žuvies salotos omlete su karštai rūkyta rausvąja lašiša
Rausvoji lašiša yra labai skani žuvis, iš jos gaminami pirmieji ir antrieji patiekalai, sumuštiniai, ji dedama į salotas ir patiekiama švediškiems stalams. Švelnios, gražios, apetitą žadinančios žuvies salotos omlete patiks svečiams. Šį patiekalą galite patiekti pusryčiams, kaip lengvą užkandį ar užkandį prieš karštą patiekalą. Gero apetito!
Žingsnis 1
Supjaustykite visus salotoms skirtus ingredientus. Kopūstus, lašišą ir agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis (kvadratėliais), vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus viename dubenyje.
Žingsnis 3
Pagaminkite omletą: sumaišykite pieną ir kiaušinius. Kepkite omletą aliejumi pateptoje keptuvėje, kol beveik iškeps. Ant pusės omleto uždėkite salotų ir kepkite dar 1-2 minutes ant mažos ugnies.
Žingsnis 4
Patiekalas paruoštas. Galite dėti į lėkštę ir mėgautis!
Kategorijos