Publikavimo data: 2025-08-20
Žuvies salotos po kailiu su agurkais
Žuvies salotų po kailiu receptas buvo išrastas XX a. pradžioje, Sovietų Sąjungos kūrimosi laikais. Jį sugalvojo revoliucionieriai, apie jį sklando daug gražių legendų. Iš pradžių salotoms buvo naudojama silkė, tačiau keitėsi laikai, keitėsi ir receptai. Šiame recepte naudojami žuvies konservai. Visi kiti sluoksniai išlieka tie patys. Kiekvienas iš jų vis dar tepamas majonezu. Svogūnai, morkos, bulvės, bulvės, kiaušiniai, agurkai ir burokėliai sudedami į vienas salotas naudojant formą. Gero apetito!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite bulves ir virtus kiaušinius.
Žingsnis 2
Ant pjaustymo lentelės marinuotą agurką supjaustykite mažais kubeliais. Morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Žuvies konservus smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Stambia tarka sutarkuokite virtus burokėlius ir sudėkite juos į salotinę.
Žingsnis 5
Paimkite lėkštę ir ant jos uždėkite išimamą salotų formą. Ant apatinio sluoksnio sudėkite žuvies konservus, ištepkite majonezu. Tada sluoksniuokite svogūnus, morkas, bulves, marinuotus agurkus, vištienos kiaušinį ir burokėlius. Kiekvieną sluoksnį ištepkite majonezu. Paruošta!
Kategorijos