Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su agurkais ir bulvėmis
Žuvies salotas labai paprasta paruošti. Jos sveikos ir, žinoma, labai maistingos. Joms tinka bet kokie žuvies konservai. Galite rinktis rausvąją lašišą, syką arba tuną. Rinkdamiesi žuvų konservus atkreipkite dėmesį į jų sudėtį. Konservuose turi būti tik pati žuvis, druska ir prieskoniai. Į salotas pridėjus šviežio agurko, patiekalo skonis bus sodresnis ir išbaigtesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Žuvies konservus sutrinkite šakute. Kiaušinius ir bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Agurką sutarkuokite ant vidutinio dydžio tarkos, palikite 10 minučių, tada išspauskite ir nuspauskite sulčių perteklių. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Pagaminkite salotų padažą sumaišydami majonezą, druską ir pipirus. Į salotinę sudėkite supjaustytus kiaušinius, bulves, agurkus ir žuvį. Pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite salotinę.
Kategorijos