Publikavimo data: 2025-08-18
Žuvies salotos su alyvuogėmis
Švelniai sūdytas upėtakis - delikatesas, dažnai pasitaikantis ant šventinių stalų. Šis nuostabus užkandis pasižymi subtiliu skoniu ir daugybe naudingų medžiagų. Lengvai sūdytame upėtakyje yra aminorūgščių, geležies, cinko, fosforo ir riebalų rūgščių. Beje, upėtakius galite sūdyti ir namuose, tada užkandis bus dar skanesnis ir sveikesnis.
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Citriną supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Agurkus supjaustykite griežinėliais. Paprikas supjaustykite plonais, trumpais griežinėliais.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas į gilų dubenį. Išdėliokite pomidorus, agurkus, pomidorus, alyvuoges. Įdėkite majonezo. Upėtakio griežinėlius susukite į vamzdelius ir įdėkite juos į salotas, išdėliokite ant citrinos apskritimų. Supjaustykite špinatus ir jais papuoškite kompoziciją.
Kategorijos