Žuvies salotos su alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Žuvies salotos su alyvuogėmis

Švelniai sūdytas upėtakis - delikatesas, dažnai pasitaikantis ant šventinių stalų. Šis nuostabus užkandis pasižymi subtiliu skoniu ir daugybe naudingų medžiagų. Lengvai sūdytame upėtakyje yra aminorūgščių, geležies, cinko, fosforo ir riebalų rūgščių. Beje, upėtakius galite sūdyti ir namuose, tada užkandis bus dar skanesnis ir sveikesnis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su alyvuogėmis Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Citriną supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su alyvuogėmis Žingsnis 2
Agurkus supjaustykite griežinėliais. Paprikas supjaustykite plonais, trumpais griežinėliais.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su alyvuogėmis Žingsnis 3
Sudėkite salotas į gilų dubenį. Išdėliokite pomidorus, agurkus, pomidorus, alyvuoges. Įdėkite majonezo. Upėtakio griežinėlius susukite į vamzdelius ir įdėkite juos į salotas, išdėliokite ant citrinos apskritimų. Supjaustykite špinatus ir jais papuoškite kompoziciją.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos