Žuvies salotos su alyvuogėmis ir feta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Žuvies salotos su alyvuogėmis ir feta

Šviežių daržovių ir minkšto sūrio salotos su alyvuogėmis, užpiltos alyvuogių aliejumi, tapo populiarios visame pasaulyje dėl savo ryškios išvaizdos, sultingumo ir paprastumo. Graikai šias salotas dažnai vadina kaimiškomis, o kiti europiečiai - graikiškomis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su alyvuogėmis ir feta Žingsnis 1
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su alyvuogėmis ir feta Žingsnis 2
Į lėkštę dėkite rukola, ant viršaus išdėliokite vyšninių pomidorų puseles.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su alyvuogėmis ir feta Žingsnis 3
Fetą supjaustykite kubeliais. Lašišą supjaustykite griežinėliais. Ant pomidorų sudėkite fetą ir žuvį. Sudėkite alyvuoges. Pabarstykite itališkų žolelių mišiniu ir maltais juodaisiais pipirais. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 4

Žuvies salotos su alyvuogėmis ir feta Žingsnis 4
Paruoštos įmantrios ir apetitą žadinančios salotos. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos