Publikavimo data: 2025-08-20
Žuvies salotos su alyvuogėmis ir svogūnais
Žuvies salotos su alyvuogėmis ir svogūnais - tai didžiausia PP revoliucija! Skaniau, ryškiau ir sveikiau, kad pasiektumėte dar daugiau viršūnių ir rezultatų. Sočios ir greitos, joms paruošti prireiks ne daugiau kaip 15 minučių, o produktų rasite bet kurioje parduotuvėje. Šis receptas skirtas jums, jei norite ko nors aktualaus. Būkite pagal tendencijas. Restorano lygio patiekalai jūsų virtuvėje jau dabar be brangių ir sunkiai įgyvendinamų receptų. Pasirūpinkite savimi su skoniu!
Žingsnis 1
Paimkite pusę violetinio svogūno. Smulkiai supjaustykite plonais žiedais. Kuo plonesnis svogūnas, tuo harmoningiau jis įsilies į bendrą skonių ansamblį.
Žingsnis 2
Nulupkite paprikos uodegėlę ir sėklas. Padalykite išilgai į dvi dalis. Kiekvieną pusę supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Alyvuoges supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 4
Išvirkite makaronus. Geriau naudoti pakuotę, kurioje iš karto yra trys skoniai: špinatų, morkų ir be priedų. Taip jūsų salotos atrodys išvaizdžiau. Norėdami išvirti makaronus, perskaitykite aprašymą ant pakuotės. Arba tiesiog įmeskite juos į verdantį pasūdytą vandenį ir ištraukite po 5-7 minučių, paragaudami vieną pagal skonį.
Žingsnis 5
Į gilų dubenį sudėkite visus ingredientus: pomidorus, saldžiąsias paprikas, svogūnus, alyvuoges, šiltus makaronus ir žuvį. Apšlakstykite augalinio aliejaus ir Dižono garstyčių mišiniu.
Žingsnis 6
Patiekite ant stalo! Mėgaukitės šiomis skaniomis ir sveikomis salotomis!
Kategorijos