Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su augaliniu aliejumi
Šios žuvies salotos yra lengvas užkandis, kurio pagrindą sudaro mažai druskos turinti silkė, puikiai suderinta su prancūzišku padažu ir sultingomis daržovėmis. Patiekalas pasirodo ne tik skanus, bet ir naudingas. Į žuvies filė sudėtį įeina daug baltymų, vitaminų B ir D, taip pat riebalų rūgščių. Be to, į salotų sudėtį įeinančios mineralinės medžiagos puikiai veikia darbingumą.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti salotas. Žuvies filė supjaustykite mažais gabalėliais. Tą patį pakartokite su kiaušiniais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o salotų lapus suplėšykite rankomis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Į atskirą dubenėlį supilkite augalinį aliejų. Į jį supilkite actą ir garstyčias, gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 3
Surinkite patiekalą. Į salotinę sudėkite griežinėliais supjaustytą silkę. Sudėkite svogūnus, salotų lapus ir kiaušinius. Kruopščiai išmaišykite ingredientus. Žuvies salotas užpilkite padažu, dar kartą išmaišykite.
Kategorijos