Žuvies salotos su augaliniu aliejumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su augaliniu aliejumi

Šios žuvies salotos yra lengvas užkandis, kurio pagrindą sudaro mažai druskos turinti silkė, puikiai suderinta su prancūzišku padažu ir sultingomis daržovėmis. Patiekalas pasirodo ne tik skanus, bet ir naudingas. Į žuvies filė sudėtį įeina daug baltymų, vitaminų B ir D, taip pat riebalų rūgščių. Be to, į salotų sudėtį įeinančios mineralinės medžiagos puikiai veikia darbingumą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su augaliniu aliejumi Žingsnis 1
Pradėkite ruošti salotas. Žuvies filė supjaustykite mažais gabalėliais. Tą patį pakartokite su kiaušiniais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o salotų lapus suplėšykite rankomis.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su augaliniu aliejumi Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Į atskirą dubenėlį supilkite augalinį aliejų. Į jį supilkite actą ir garstyčias, gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su augaliniu aliejumi Žingsnis 3
Surinkite patiekalą. Į salotinę sudėkite griežinėliais supjaustytą silkę. Sudėkite svogūnus, salotų lapus ir kiaušinius. Kruopščiai išmaišykite ingredientus. Žuvies salotas užpilkite padažu, dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos