Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su bulvėmis ir morkomis
Žuvies salotos su bulvėmis ir morkomis gali būti patiekiamos labai efektyviai, jei jas papuošite rožių puokšte. Tai nėra taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Gėlės gaminamos iš burokėlių padažu įdarytų ir susuktų blynelių. Česnako į padažą galima nedėti, tačiau su juo užkandis taps pikantiškesnis ir aromatingesnis. Salotoms skirtus burokėlius, morkas ir bulves geriau kepti, o ne virti, tam tikslui juos patepkite augaliniu aliejumi, suvyniokite į foliją ir siųskite į orkaitę.
Žingsnis 1
Paruoškite salotų pagrindą. Į salotinę kaip pirmą sluoksnį sudėkite bulves, šiek tiek pasūdykite ir aptepkite majonezu. Tada ant bulvių paskleiskite silkę ir majonezą. Trečiasis sluoksnis - agurkai, druska ir majonezas. Paskutinis sluoksnis - morkos ir majonezas.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių rozetes. Vištienos kiaušinį suplakite su pienu ir miltais. Augaliniame aliejuje iškepkite porą plonų blynelių. Dubenyje sumaišykite burokėlius su sūriu, česnaku ir likusiu majonezu. Burokėlių padažu aptepkite blynelius, susukite juos ir skersai supjaustykite maždaug 2 cm pločio gabalėliais.
Žingsnis 3
Baigiant kepti salotas, kol jos išvirs. Kiekvieną suktinuką dėkite ant salotų ir šiek tiek užlenkite kraštus, kad primintų rožių žiedus.
Kategorijos