Publikavimo data: 2024-09-17
Žuvies salotos su bulvėmis ir svogūnais
Žuvies salotos su bulvėmis ir svogūnais yra labai skanios ir maistingos. O svarbiausia - naudinga, jei pasirinksite dietinę žuvies rūšį, pavyzdžiui, polocką, ir išvirsite ją, kol išvirs pasūdytame vandenyje. Dėl virimo žuvis išlaiko daug daugiau vitaminų ir mikroelementų. Visi kiti ingredientai taip pat yra labai prieinami. Salotoms galite rinktis bet kokią žuvį, tačiau pirmenybę teikite tokioms rūšims kaip skumbrė, polockas ir putasas, nes jos turi mažiau kaulų, jose gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Polinezijos filė supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite bulves ir kiaušinius. Salotinėje sumaišykite žuvį, svogūnus, bulves ir kiaušinius. Pagardinkite druska ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Plaktuvu arba šakute sumaišykite grietinę, majonezą ir žuvies prieskonius. Padažą supilkite į salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos