Žuvies salotos su bulvėmis ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Žuvies salotos su bulvėmis ir svogūnais

Žuvies salotos su bulvėmis ir svogūnais yra labai skanios ir maistingos. O svarbiausia - naudinga, jei pasirinksite dietinę žuvies rūšį, pavyzdžiui, polocką, ir išvirsite ją, kol išvirs pasūdytame vandenyje. Dėl virimo žuvis išlaiko daug daugiau vitaminų ir mikroelementų. Visi kiti ingredientai taip pat yra labai prieinami. Salotoms galite rinktis bet kokią žuvį, tačiau pirmenybę teikite tokioms rūšims kaip skumbrė, polockas ir putasas, nes jos turi mažiau kaulų, jose gausu baltymų ir sveikųjų riebalų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su bulvėmis ir svogūnais Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Polinezijos filė supjaustykite 1 cm dydžio kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Smulkiai supjaustykite bulves ir kiaušinius. Salotinėje sumaišykite žuvį, svogūnus, bulves ir kiaušinius. Pagardinkite druska ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su bulvėmis ir svogūnais Žingsnis 2
Puoškite salotas. Plaktuvu arba šakute sumaišykite grietinę, majonezą ir žuvies prieskonius. Padažą supilkite į salotas ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos