Žuvies salotos su bulvėmis ir žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su bulvėmis ir žirneliais

Anksčiau žodis "salotos" reiškė žolelių ir žalių lapų patiekalą, kuris buvo vadinamas "salotiniais augalais". Ši sąvoka buvo vartojama iki XX a. Šis receptas - tai nesudėtingas salotų, kurių pagrindinę dalį sudaro virta rausvoji lašiša, bulvės ir žalieji žirneliai, gaminimo variantas. Į rausvosios lašišos sudėtį įeina daug svarbių mikroelementų, būtinų imunitetui palaikyti. O žalieji konservuoti žirneliai yra puiki priemonė hemoglobino kiekiui didinti ir mažakraujystei gydyti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su bulvėmis ir žirneliais Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Bulves ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, žoleles smulkiai sukapokite. Rausvosios lašišos filė supjaustykite gabalėliais, sutrinkite juos šakute.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su bulvėmis ir žirneliais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Susmulkintus produktus sudėkite į gilų dubenį arba salotinę. Sudėkite konservuotus žirnelius ir gerai išmaišykite. Užpilkite majonezu, pagal skonį pasūdykite ir dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos