Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su bulvėmis ir žirneliais
Anksčiau žodis "salotos" reiškė žolelių ir žalių lapų patiekalą, kuris buvo vadinamas "salotiniais augalais". Ši sąvoka buvo vartojama iki XX a. Šis receptas - tai nesudėtingas salotų, kurių pagrindinę dalį sudaro virta rausvoji lašiša, bulvės ir žalieji žirneliai, gaminimo variantas. Į rausvosios lašišos sudėtį įeina daug svarbių mikroelementų, būtinų imunitetui palaikyti. O žalieji konservuoti žirneliai yra puiki priemonė hemoglobino kiekiui didinti ir mažakraujystei gydyti.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Bulves ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, žoleles smulkiai sukapokite. Rausvosios lašišos filė supjaustykite gabalėliais, sutrinkite juos šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Susmulkintus produktus sudėkite į gilų dubenį arba salotinę. Sudėkite konservuotus žirnelius ir gerai išmaišykite. Užpilkite majonezu, pagal skonį pasūdykite ir dar kartą gerai išmaišykite.
Kategorijos