Žuvies salotos su bulvėmis ir žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su bulvėmis ir žirneliais

Anksčiau žodis "salotos" reiškė žolelių ir žalių lapų patiekalą, kuris buvo vadinamas "salotiniais augalais". Ši sąvoka buvo vartojama iki XX a. Šis receptas - tai nesudėtingas salotų, kurių pagrindinę dalį sudaro virta rausvoji lašiša, bulvės ir žalieji žirneliai, gaminimo variantas. Į rausvosios lašišos sudėtį įeina daug svarbių mikroelementų, būtinų imunitetui palaikyti. O žalieji konservuoti žirneliai yra puiki priemonė hemoglobino kiekiui didinti ir mažakraujystei gydyti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su bulvėmis ir žirneliais Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Bulves ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, žoleles smulkiai sukapokite. Rausvosios lašišos filė supjaustykite gabalėliais, sutrinkite juos šakute.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su bulvėmis ir žirneliais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Susmulkintus produktus sudėkite į gilų dubenį arba salotinę. Sudėkite konservuotus žirnelius ir gerai išmaišykite. Užpilkite majonezu, pagal skonį pasūdykite ir dar kartą gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos