Žuvies salotos su burokėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies salotos su burokėliais

Žuvies salotos su burokėliais gaunasi ryškios, šventiškos ir labai skanios. Jos gaminamos iš natūralių žuvies konservų. Užkandį geriau patiekti ne tik salotinėje, bet ir lygaus cilindro formos lėkštėje. Gražiai išdėlioti patiekalą padės kulinarinis žiedas. Jei tokio prietaiso namuose neturite - ne bėda. Žiedą pasigaminkite iš žuvies skardinės peiliu išpjaudami dugną ir dangtį. Taip pat galite padaryti žiedą iš kelių sluoksnių folijos.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su burokėliais Žingsnis 1
Pradėkite dirbti su daržovėmis. Burokėlius virkite 20-30 min. mikrobangų krosnelėje arba garuose, kol suminkštės. Nuimkite žievelę. Sutarkuokite stambia tarka. Svogūnus užpilkite vyno actu. Palikite marinuotis 15 minučių.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su burokėliais Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotas su burokėliais. Konservuotą žuvį sudėkite į dubenį, sutrinkite šakute. Sudėkite žirnelius, svogūnus, burokėlius. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų. Įpilkite majonezo, išmaišykite. Ant lėkštės uždėkite kepimo žiedą. Šaukštu dėkite salotas, šiek tiek sutankindami masę. Atsargiai išimkite prietaisą nepažeisdami formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos