Žuvies salotos su daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies salotos su daržovėmis

Kad žuvies salotos būtų sveikos, svarbu žinoti, kaip pasirinkti tinkamas daržoves. Pavyzdžiui, bulvės turėtų būti tvirtos ir stangrios. Morkos - tiesios ir su žaliu įdubimu nuo gyslos. Burokėliai - be dėmių ir su žaliais ūgliais. O rinkdamiesi konservuoto tuno skardinę, būtinai pažiūrėkite į galiojimo datą. Beje, tunas turi daug omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, kurios naudingos širdžiai, nes padeda susidoroti su cholesterolio kiekiu, mažina infarkto riziką ir kraujo krešulių susidarymo tikimybę.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su daržovėmis Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus produktus. Bulves, morkas, burokėlius ir marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais. Tuną sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su daržovėmis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į lėkštės vidurį sudėkite žuvį, o aplink ją - majonezo žiedą. Aplink žuvį ir majonezą pakaitomis žiedlapių forma sudėkite bulves, morkas, burokėlius, kukurūzus ir agurkus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos