Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotos su daržovėmis
Kad žuvies salotos būtų sveikos, svarbu žinoti, kaip pasirinkti tinkamas daržoves. Pavyzdžiui, bulvės turėtų būti tvirtos ir stangrios. Morkos - tiesios ir su žaliu įdubimu nuo gyslos. Burokėliai - be dėmių ir su žaliais ūgliais. O rinkdamiesi konservuoto tuno skardinę, būtinai pažiūrėkite į galiojimo datą. Beje, tunas turi daug omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, kurios naudingos širdžiai, nes padeda susidoroti su cholesterolio kiekiu, mažina infarkto riziką ir kraujo krešulių susidarymo tikimybę.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus produktus. Bulves, morkas, burokėlius ir marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais. Tuną sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į lėkštės vidurį sudėkite žuvį, o aplink ją - majonezo žiedą. Aplink žuvį ir majonezą pakaitomis žiedlapių forma sudėkite bulves, morkas, burokėlius, kukurūzus ir agurkus.
Kategorijos