Publikavimo data: 2025-08-18
Žuvies salotos su grybais ir majonezu
Salotos - tai patiekalas, kuris būna kiekvienoje šventėje ar pobūvyje, paprastai ant stalo patiekiamos kelių rūšių salotos. Salotos visada ryškios, įdomios ir lengvai paruošiamos. Šiame recepte noriu pasiūlyti jums pasigaminti žuvies salotų su grybais. Daržovių derinys su kepta žuvimi ir grybais padaro šias salotas neįprastas ir įdomias.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais, apšlakstykite actu.
Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite griežinėliais, juos sluoksniuokite ir apkepkite.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas, tada pakepinkite keptuvėje, papipirinkite arba pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 4
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
Žingsnis 5
Pradėkite dėlioti salotas. Pirmą sluoksnį marinuotų svogūnų ir žuvies ištepkite majonezu. Tada morkas, ištepkite majonezu. Viršutinis sluoksnis - grybai ir majonezas. Viršų papuoškite krapais. Dėkite salotas į šaldytuvą arba šaltą vietą 20 minučių.
Kategorijos