Žuvies salotos su jūros lydekomis ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su jūros lydekomis ir daržovėmis

Europinė jūrų lydekos yra dietinė sūriųjų vandenų žuvis, turinti švelnią baltą mėsą ir nedaug kaulų. Ją galima virti, kepti arba skrudinti. Ji nėra kaloringa, todėl jūros lydekų mėsa gali būti naudojama dietiniams patiekalams gaminti. Į mitybos racioną jūros lydeką gali ir turėtų įtraukti sergantieji diabetu ir hipertenzija, taip pat širdies ir kraujagyslių sistemos ligomis. Pažintį su šia žuvimi galite pradėti nuo mūsų salotų recepto, kuriame jūros lydekos pateikiamos virtos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su jūros lydekomis ir daržovėmis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais rankomis. Pomidorus ir agurkus supjaustykite 5-7 mm storio kubeliais. Stambiai supjaustykite lapines salotas.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su jūros lydekomis ir daržovėmis Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Sudėkite daržoves, žuvį ir prieskonines žoleles į dubenį ir sumaišykite. Įberkite druskos ir paprikos. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos