Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su jūros lydekomis ir daržovėmis
Europinė jūrų lydekos yra dietinė sūriųjų vandenų žuvis, turinti švelnią baltą mėsą ir nedaug kaulų. Ją galima virti, kepti arba skrudinti. Ji nėra kaloringa, todėl jūros lydekų mėsa gali būti naudojama dietiniams patiekalams gaminti. Į mitybos racioną jūros lydeką gali ir turėtų įtraukti sergantieji diabetu ir hipertenzija, taip pat širdies ir kraujagyslių sistemos ligomis. Pažintį su šia žuvimi galite pradėti nuo mūsų salotų recepto, kuriame jūros lydekos pateikiamos virtos.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Žuvį supjaustykite mažais gabalėliais rankomis. Pomidorus ir agurkus supjaustykite 5-7 mm storio kubeliais. Stambiai supjaustykite lapines salotas.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Sudėkite daržoves, žuvį ir prieskonines žoleles į dubenį ir sumaišykite. Įberkite druskos ir paprikos. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kategorijos