Žuvies salotos su keptais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Žuvies salotos su keptais svogūnais

Skanioms žuvies salotoms su keptais svogūnais paruošti reikia pačių paprasčiausių ingredientų: silkės filė, svogūnų, virtų bulvių ir paprikų. Sūdyta silkė puikiai dera salotose su įvairiomis daržovėmis, o marinuojant žuvį garstyčiose ir augaliniame aliejuje ji tampa pikantiška, minkšta ir švelni. Tokios sočios ir spalvingos salotos tiks bet kokia proga, jas galima porcijuoti kulinariniu žiedu arba patiekti didelėje salotinėje, papuošti smulkintais šviežiais krapais.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su keptais svogūnais Žingsnis 1
Marinuokite žuvį. Silkės filė supjaustykite mažais griežinėliais. Sumaišykite sviestą ir garstyčias, patepkite silkes sviestu ir palikite 15 minučių marinuotis šaltai.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su keptais svogūnais Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Svogūnus smulkiai supjaustykite. Kepkite svogūnus įkaitintame aliejuje, nuolat maišydami, kol jie taps auksinės spalvos, apie 5 minutes.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su keptais svogūnais Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Bulves ir paprikas supjaustykite batonais. Salotinėje sumaišykite silkę, keptus svogūnus, bulves ir paprikas. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos