Žuvies salotos su keptais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Žuvies salotos su keptais svogūnais

Skanioms žuvies salotoms su keptais svogūnais paruošti reikia pačių paprasčiausių ingredientų: silkės filė, svogūnų, virtų bulvių ir paprikų. Sūdyta silkė puikiai dera salotose su įvairiomis daržovėmis, o marinuojant žuvį garstyčiose ir augaliniame aliejuje ji tampa pikantiška, minkšta ir švelni. Tokios sočios ir spalvingos salotos tiks bet kokia proga, jas galima porcijuoti kulinariniu žiedu arba patiekti didelėje salotinėje, papuošti smulkintais šviežiais krapais.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su keptais svogūnais Žingsnis 1
Marinuokite žuvį. Silkės filė supjaustykite mažais griežinėliais. Sumaišykite sviestą ir garstyčias, patepkite silkes sviestu ir palikite 15 minučių marinuotis šaltai.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su keptais svogūnais Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Svogūnus smulkiai supjaustykite. Kepkite svogūnus įkaitintame aliejuje, nuolat maišydami, kol jie taps auksinės spalvos, apie 5 minutes.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su keptais svogūnais Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Bulves ir paprikas supjaustykite batonais. Salotinėje sumaišykite silkę, keptus svogūnus, bulves ir paprikas. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos