Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su konservuota rausvąja lašiša
Vyrauja nuomonė, kad tinkamai mitybai tinka tik tos salotos, kurių pagrindą sudaro daržovės ir žalumynai. Tačiau tinkamai paruoštos bet kokios salotos gali būti skanios ir kartu labai naudingos. Puikus tokio patiekalo pavyzdys - žuvies salotos su konservuota rausvąja lašiša. Užkandžio pagrindą sudaro švelni žuvis, sultingos daržovės ir kvapnus padažas su sojų padažu. Paruoštos salotos gaunasi apetitiškos, sočios ir kartu labai vertingos sveikatai.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Rausvąją lašišą sudėkite į atskirą dubenį ir sutrinkite šakute. Nusausinkite skysčio perteklių. Pomidorus ir kiaušinius supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, o agurkus - plonais apskritimais.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir salotas. Susmulkinkite česnaką peiliu arba išspauskite jį per presą. Sudėkite sojų padažą ir aliejų ir gerai išmaišykite. Sudėkite susmulkintus ingredientus ir rukolą į salotinę ir gerai išmaišykite. Į salotų dubenį supilkite pikantišką padažą ir dar kartą gerai išmaišykite.
Kategorijos