Žuvies salotos su konservuota rausvąja lašiša ir jūros gėrybėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su konservuota rausvąja lašiša ir jūros gėrybėmis

Žuvies salotas iš konservuotos rausvosios lašišos galima ruošti įvairiais būdais: nuo pigių iki prabangių, ir visais atvejais salotos bus skanios, sultingos ir aromatingos. Ši žuvis yra labai populiari ruošiant salotas dėl savo subtilaus skonio, sultingumo, didelės naudos organizmui ir puikaus derinio su daugeliu kitų produktų. Salotoms pagardinti galite naudoti majonezą, atskiestą sultiniu arba konservuotu aliejumi, grietinę arba citrinos sultis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su konservuota rausvąja lašiša ir jūros gėrybėmis Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Sumaišykite žuvies konservų aliejų su majonezu. Ant salotinės dugno kaip pirmą sluoksnį sudėkite rausvą lašišą ir patepkite ją trupučiu padažo. Ant žuvies sudėkite krabų lazdeles, šį sluoksnį patepkite majonezo padažu.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su konservuota rausvąja lašiša ir jūros gėrybėmis Žingsnis 2
Baigiant kepti salotas, iškepkite jas. Trečiuoju sluoksniu vėl sudėkite krevetes ir padažą. Ant krevečių - kalmarai ir majonezas. Penktasis sluoksnis - virti kiaušiniai, juos šiek tiek pasūdykite ir užpilkite likusiu majonezo padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos