Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su konservuota rausvąja lašiša ir jūros gėrybėmis
Žuvies salotas iš konservuotos rausvosios lašišos galima ruošti įvairiais būdais: nuo pigių iki prabangių, ir visais atvejais salotos bus skanios, sultingos ir aromatingos. Ši žuvis yra labai populiari ruošiant salotas dėl savo subtilaus skonio, sultingumo, didelės naudos organizmui ir puikaus derinio su daugeliu kitų produktų. Salotoms pagardinti galite naudoti majonezą, atskiestą sultiniu arba konservuotu aliejumi, grietinę arba citrinos sultis.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Sumaišykite žuvies konservų aliejų su majonezu. Ant salotinės dugno kaip pirmą sluoksnį sudėkite rausvą lašišą ir patepkite ją trupučiu padažo. Ant žuvies sudėkite krabų lazdeles, šį sluoksnį patepkite majonezo padažu.
Žingsnis 2
Baigiant kepti salotas, iškepkite jas. Trečiuoju sluoksniu vėl sudėkite krevetes ir padažą. Ant krevečių - kalmarai ir majonezas. Penktasis sluoksnis - virti kiaušiniai, juos šiek tiek pasūdykite ir užpilkite likusiu majonezo padažu.
Kategorijos