Žuvies salotos su konservuotais šprotais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su konservuotais šprotais

Švelnios konservuotų šprotų, bulvių, morkų, morkų, burokėlių ir svogūnų salotos su aštriu padažu puikiai tinka šventiniam stalui. Salotose yra daug daržovių, todėl jos yra sveikos, tačiau jei norite sumažinti patiekalo kaloringumą - vietoj šprotų aliejuje vartokite žuvį savo sultyse. Tačiau šprotai taip pat naudingi organizmui. Ne veltui šią žuvį rekomenduojama valgyti sergant osteoporoze, siekiant sulėtinti senėjimą ir užkirsti kelią cholesterolio plokštelių susidarymui.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.69/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su konservuotais šprotais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Bulves, morkas ir burokėlius supjaustykite mažais kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su konservuotais šprotais Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Susmulkintą česnaką sumaišykite su alyvuogių aliejumi, obuolių actu, sojų padažu ir garstyčiomis ir suplakite trintuvu.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su konservuotais šprotais Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Sudėkite supjaustytas bulves, morkas, burokėlius ir svogūnus į salotinę ir viską sumaišykite. Salotas užpilkite padažu ir dar kartą gerai išmaišykite. Ant viršaus sudėkite šprotus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos