Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su kopūstais
Salotos - tai patiekalas, kuris gali tapti visaverčiu maistu, jei pasirinksite pakankamai maistingą produktų sudėtį. Salotos su konservuota žuvimi ir kopūstais - tai sočių ir sveikų pietų ar vakarienės idėja. Saira stiprina kraujagyslių sieneles, mažina trombozės riziką, apsaugo nuo regėjimo pablogėjimo. Baltieji kopūstai turi daug vitamino C, padeda numesti svorio ir yra naudingi širdžiai. Kad kopūstai būtų minkštesni, juos reikia smulkiai supjaustyti ir sutrinti rankomis.
Žingsnis 1
Susmulkinkite produktus. Kopūstus supjaustykite plonomis juostelėmis, įberkite druskos ir cukraus. Sutrinkite rankomis, kad daržovės būtų minkštesnės. Sutrinkite konservuotus maisto produktus. Smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Dubenyje sumaišykite kopūstus, konservus, svogūnus ir krapus. Sudėkite konservuotus žirnelius ir pipirus. Išmaišykite ir pagardinkite majonezu.
Kategorijos