Žuvies salotos su kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su kopūstais

Salotos - tai patiekalas, kuris gali tapti visaverčiu maistu, jei pasirinksite pakankamai maistingą produktų sudėtį. Salotos su konservuota žuvimi ir kopūstais - tai sočių ir sveikų pietų ar vakarienės idėja. Saira stiprina kraujagyslių sieneles, mažina trombozės riziką, apsaugo nuo regėjimo pablogėjimo. Baltieji kopūstai turi daug vitamino C, padeda numesti svorio ir yra naudingi širdžiai. Kad kopūstai būtų minkštesni, juos reikia smulkiai supjaustyti ir sutrinti rankomis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su kopūstais Žingsnis 1
Susmulkinkite produktus. Kopūstus supjaustykite plonomis juostelėmis, įberkite druskos ir cukraus. Sutrinkite rankomis, kad daržovės būtų minkštesnės. Sutrinkite konservuotus maisto produktus. Smulkiai supjaustykite svogūną ir krapus.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su kopūstais Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Dubenyje sumaišykite kopūstus, konservus, svogūnus ir krapus. Sudėkite konservuotus žirnelius ir pipirus. Išmaišykite ir pagardinkite majonezu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos