Publikavimo data: 2025-08-18
Žuvies salotos su korėjietiškomis morkomis
Kokia šventinė puota be originalių salotų? Šventės išvakarėse atsigręžkime į Azijos virtuvę ir pasiimkime iš jos tai, kas geriausia! Korėjietiškos morkos ir sojų padažas yra pagrindiniai daugelio azijietiškų patiekalų ingredientai. Šiame užkandyje jos taip pat naudojamos. Paruoškite subtilias korėjietiškų morkų salotas sumaišydami su konservuota žuvimi, pipirais ir agurkais. Salotas pagardinkite majonezu ir sojų padažu!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentelės agurkus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį korėjietiškas morkas. Pridėkite paprikos griežinėlių ir agurko. Sudėkite žuvies konservus.
Žingsnis 4
Įpilkite sojų padažo ir majonezo. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Visus salotų ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Paimkite gražią salotinę ir perkelkite į ją žuvies salotas su korėjietiškomis morkomis.
Kategorijos