Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su krabų lazdelėmis
Tunas ir krabų lazdelės derinami su daugeliu maisto produktų, todėl salotų sudėtį galima koreguoti pagal skonį. Salotų tekstūrą lemia ryžiai, kuriuos, jei norite, galite pakeisti daržovėmis arba kukurūzais - tada salotos įgaus naujų skonio atspalvių. Švelnus padažas iš grietinės ir Dižono garstyčių yra sveikesnė ir naudingesnė majonezo alternatyva. Jo galima dėti į kitas salotas ir patiekalus.
Žingsnis 1
Sudėkite salotų ingredientus. Išimkite krabų lazdeles iš pakuotės ir susmulkinkite. Iš tuno skardinės nusausinkite skystį, sudėkite jį į dubenį ir šiek tiek sutrinkite šakute. Į dubenį su tunu sudėkite krabų lazdeles, kiaušinius, ryžius ir žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Pagardinkite salotas druska ir šlakeliu citrinos sulčių. Atskirai sumaišykite grietinę ir Dižono garstyčias. Supilkite padažą į salotas ir viską sumaišykite.
Kategorijos