Žuvies salotos su krabų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su krabų lazdelėmis

Tunas ir krabų lazdelės derinami su daugeliu maisto produktų, todėl salotų sudėtį galima koreguoti pagal skonį. Salotų tekstūrą lemia ryžiai, kuriuos, jei norite, galite pakeisti daržovėmis arba kukurūzais - tada salotos įgaus naujų skonio atspalvių. Švelnus padažas iš grietinės ir Dižono garstyčių yra sveikesnė ir naudingesnė majonezo alternatyva. Jo galima dėti į kitas salotas ir patiekalus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su krabų lazdelėmis Žingsnis 1
Sudėkite salotų ingredientus. Išimkite krabų lazdeles iš pakuotės ir susmulkinkite. Iš tuno skardinės nusausinkite skystį, sudėkite jį į dubenį ir šiek tiek sutrinkite šakute. Į dubenį su tunu sudėkite krabų lazdeles, kiaušinius, ryžius ir žaliuosius svogūnus.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su krabų lazdelėmis Žingsnis 2
Puoškite salotas. Pagardinkite salotas druska ir šlakeliu citrinos sulčių. Atskirai sumaišykite grietinę ir Dižono garstyčias. Supilkite padažą į salotas ir viską sumaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos