Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su kukurūzais
Kukurūzai yra vieni iš labiausiai paplitusių grūdų. Jie valgomi švieži, virti ir konservuoti. Jei kukurūzai konservuoti natūraliai, juose yra daug naudingų medžiagų. Prieš pirkdami atkreipkite dėmesį į pagaminimo datą ir pirmenybę teikite vasarą arba rudenį pagamintam produktui. Šiuo laikotarpiu konservuojami švieži kukurūzai. Rinkitės prekę, pagamintą pagal GOST standartus. Kukurūzai yra puikus salotų ingredientas, jie puikiai papildo daugelio produktų skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite pupeles. Pupelių ankštis supjaustykite į kelias nedideles dalis. Sudėkite pupeles į puodą su iš anksto pasūdytu verdančiu vandeniu. Palaukite, kol vanduo vėl užvirs. Tada šaldytas pupeles virkite 4 minutes, o šviežias - 7 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Raudonąją žuvį sudėkite į salotinę. Nusausinkite skystį iš kukurūzų skardinės. Sudėkite kukurūzus prie žuvies. Tada sudėkite šparagines pupeles ir kiaušinius. Pagal skonį pasūdykite, įberkite smulkintų žolelių. Viską pagardinkite grietine ir garstyčiomis, gerai išmaišykite.
Kategorijos