Žuvies salotos su kukurūzais ir agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su kukurūzais ir agurkais

Raudona žuvis - puikus užkandis prie bet kokio patiekalo. Ji gali suteikti "prieskonio" pačioms paprasčiausioms salotoms. Dažniausiai jai ruošti naudojama lašiša, šlakis arba upėtakis. Lašiša suteikia salotoms maistingumo. Upėtakis padaro jas švelnesnes. O lašiša harmoningai dera su bet kokiais komponentais. Salotos su raudonąja žuvimi, kukurūzais ir agurkais gaunasi skanios ir išskirtinės, o svarbiausia - labai sveikos.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su kukurūzais ir agurkais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Supjaustykite raudonąją žuvį mažais kubeliais. Agurką supjaustykite griežinėliais ir švelniai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Patiekimui palikite krapų šakelę. Likusias žoleles supjaustykite mažais kubeliais. Virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su kukurūzais ir agurkais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite visus ingredientus: raudonąją žuvį, agurkus, krapus, kiaušinius ir sūrį. Pridėkite kukurūzų ir majonezo. Viską gerai išmaišykite. Į salotinę įdėkite kepimo žiedą, sudėkite salotas ir 1 valandai padėkite į šaldytuvą. Tada nuimkite kepimo žiedą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos