Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su kukurūzais ir agurkais
Raudona žuvis - puikus užkandis prie bet kokio patiekalo. Ji gali suteikti "prieskonio" pačioms paprasčiausioms salotoms. Dažniausiai jai ruošti naudojama lašiša, šlakis arba upėtakis. Lašiša suteikia salotoms maistingumo. Upėtakis padaro jas švelnesnes. O lašiša harmoningai dera su bet kokiais komponentais. Salotos su raudonąja žuvimi, kukurūzais ir agurkais gaunasi skanios ir išskirtinės, o svarbiausia - labai sveikos.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Supjaustykite raudonąją žuvį mažais kubeliais. Agurką supjaustykite griežinėliais ir švelniai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Patiekimui palikite krapų šakelę. Likusias žoleles supjaustykite mažais kubeliais. Virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite visus ingredientus: raudonąją žuvį, agurkus, krapus, kiaušinius ir sūrį. Pridėkite kukurūzų ir majonezo. Viską gerai išmaišykite. Į salotinę įdėkite kepimo žiedą, sudėkite salotas ir 1 valandai padėkite į šaldytuvą. Tada nuimkite kepimo žiedą.
Kategorijos