Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotos su kukurūzais ir skumbre
Žuvies salotos su kukurūzais dažniausiai ruošiamos su ryžiais. Šis derinys laikomas klasikiniu, tačiau taisykles visada galima laužyti. Pakeitus ryžius daržovėmis, salotos praturtės vitaminais, taps švelnesnės ir atrodys apetitiškai. Česnakas suteiks pikantiškumo, o majonezas sujungs produktus į vieną visumą. Jei norite, kad patiekalas būtų mažiau kaloringas, nenaudokite aliejaus, o troškinkite svogūnus ir morkas, įpildami nedidelį kiekį vandens.
Žingsnis 1
Pradėkite dirbti su daržovėmis. Morkas susmulkinkite stambia trintuve. Smulkiai supjaustykite svogūną. Kepkite daržoves su saulėgrąžų aliejumi, kol suminkštės, apie 5-7 minutes. Nepamirškite retkarčiais pamaišyti.
Žingsnis 2
Kol daržovės troškinasi, paruoškite likusius ingredientus. Česnako skilteles susmulkinkite kuo smulkiau arba išspauskite per presą. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite kiaušinius. Susmulkinkite petražoles.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Sumaišykite keptas daržoves su skumbrės gabalėliais, kiaušiniais, česnaku ir konservuotais kukurūzais. Keletą branduolių palikite patiekimui. Apšlakstykite majonezu, pagardinkite druska ir išmaišykite.
Kategorijos