Žuvies salotos su lydekomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su lydekomis

Salotos su lydekomis - tai nesudėtinga maistingo užkandžio versija, kurioje švelni žuvies filė puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir sultingais žalumynais. Salotas papildo saldžiarūgščio skonio migdolai, todėl patiekalas tampa ryškesnis ir įdomesnis. Beje, pirmosios salotos su žuvimi atsirado XIX a. pradžioje. Būtent nuo to laiko lengvas užkandis buvo laikomas savarankišku patiekalu. Dabar žuvis yra vienas dažniausių daugumos salotų ingredientų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Žuvies salotos su lydekomis Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Išvalytą žuvį supjaustykite mažais gabalėliais. Agurkus ir pomidorus supjaustykite kubeliais, žoleles suplėšykite rankomis.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su lydekomis Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sudėkite lydeką, daržoves, špinatus ir salotų lapus į gilų dubenį ir gerai išmaišykite. Apšlakstykite patiekalą alyvuogių aliejumi ir pipirais pagal skonį, dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, salotos, žuvies salotos, paprastas, dažni alergenai, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas riešutų, sezonas pomidorų, karštieji patiekalai naujiems metams, salotos Velykoms, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, salotos su raudona žuvimi, salotos su vyšniniais pomidorais, salotos su rukola, salotos su daržovėmis, salotos su riešutais, salotos su cukrumi

Kategorijos