Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su lydekomis
Salotos su lydekomis - tai nesudėtinga maistingo užkandžio versija, kurioje švelni žuvies filė puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir sultingais žalumynais. Salotas papildo saldžiarūgščio skonio migdolai, todėl patiekalas tampa ryškesnis ir įdomesnis. Beje, pirmosios salotos su žuvimi atsirado XIX a. pradžioje. Būtent nuo to laiko lengvas užkandis buvo laikomas savarankišku patiekalu. Dabar žuvis yra vienas dažniausių daugumos salotų ingredientų.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Išvalytą žuvį supjaustykite mažais gabalėliais. Agurkus ir pomidorus supjaustykite kubeliais, žoleles suplėšykite rankomis.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sudėkite lydeką, daržoves, špinatus ir salotų lapus į gilų dubenį ir gerai išmaišykite. Apšlakstykite patiekalą alyvuogių aliejumi ir pipirais pagal skonį, dar kartą išmaišykite.
Kategorijos