Žuvies salotos su lydekomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su lydekomis

Salotos su lydekomis - tai nesudėtinga maistingo užkandžio versija, kurioje švelni žuvies filė puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir sultingais žalumynais. Salotas papildo saldžiarūgščio skonio migdolai, todėl patiekalas tampa ryškesnis ir įdomesnis. Beje, pirmosios salotos su žuvimi atsirado XIX a. pradžioje. Būtent nuo to laiko lengvas užkandis buvo laikomas savarankišku patiekalu. Dabar žuvis yra vienas dažniausių daugumos salotų ingredientų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su lydekomis Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Išvalytą žuvį supjaustykite mažais gabalėliais. Agurkus ir pomidorus supjaustykite kubeliais, žoleles suplėšykite rankomis.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su lydekomis Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Sudėkite lydeką, daržoves, špinatus ir salotų lapus į gilų dubenį ir gerai išmaišykite. Apšlakstykite patiekalą alyvuogių aliejumi ir pipirais pagal skonį, dar kartą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos