Publikavimo data: 2024-09-16
Žuvies salotos su lydytu sūriu
Šventiniai pietūs visada prasideda nuo šaltų užkandžių patiekimo. Tai savotiška šventinio valgio preliudija, kuri dažnai lemia svečių nuotaiką. Bendriems pietums ar vakarienei galite paruošti žuvies salotų su lydytu sūriu valgomuose smėlio tešlos krepšeliuose - tartaletėse. Toks užkandis atrodo apetitiškai ir neįprastai. Pasirodo, jis labai skanus ir saikingai sotus. Šiam patiekalui geriau imti vidutinio dydžio maždaug 60 mm skersmens tartaletes. Į jas telpa iki 50 g produkto
Žingsnis 1
Paruoškite virtą maistą. Kietai virtus kiaušinius virkite 10 minučių, kai vanduo užvirs. Nulupkite, susmulkinkite. Morkas virkite vandenyje arba garuose, kol suminkštės. Tai užtruks maždaug 15 minučių. Atvėsinkite maistą, smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotas su lydytu sūriu. Susmulkinkite rausvąją lašišą šakute. Į dubenį sudėkite žuvį, agurkus, virtas morkas, svogūnus ir kiaušinius. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Sudėkite lydytą sūrį ir majonezą. Išmaišykite. Žuvies salotas išdėliokite tartaletėse su nedideliu šlifuokliu.
Kategorijos