Žuvies salotos su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Žuvies salotos su marinuotais agurkais

Vakarienei vietoj įprastų patiekalų galite paruošti žuvies salotų su marinuotais agurkais. Tai sotus, maistingas užkandis, kuris gerai numalšina alkį. Jį galima patiekti ir šaltą, ir šiltą. Norėdami sutaupyti laiko, patiekalą paruoškite iš bet kokios aliejuje ar savo sultyse konservuotos žuvies: silkės, tuno, rausvosios lašišos, sairos ir kt.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Kietai virtus kiaušinius virkite 10 minučių. Atvėsinkite. Nulupkite lukštus. Supjaustykite kubeliais. Keptuvėje aliejuje 7-10 min. pakepinkite grybus, kol išgaruos skystis, pasūdykite. Sudėkite svogūną ir morkas, kepkite dar 7-8 minutes, kol morkos suminkštės. Atvėsinkite.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotas su marinuotais agurkais. Tuną sutrinkite šakute, sudėkite į salotinę. Aptepkite majonezu. Išdėliokite daržoves su grybais, aptepkite majonezu. Sudėkite marinuotus agurkus, vėl patepkite majonezu. Išdėliokite kiaušinius. Aptepkite majonezu, pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos