Publikavimo data: 2024-03-24
Žuvies salotos su marinuotais agurkais
Vakarienei vietoj įprastų patiekalų galite paruošti žuvies salotų su marinuotais agurkais. Tai sotus, maistingas užkandis, kuris gerai numalšina alkį. Jį galima patiekti ir šaltą, ir šiltą. Norėdami sutaupyti laiko, patiekalą paruoškite iš bet kokios aliejuje ar savo sultyse konservuotos žuvies: silkės, tuno, rausvosios lašišos, sairos ir kt.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Kietai virtus kiaušinius virkite 10 minučių. Atvėsinkite. Nulupkite lukštus. Supjaustykite kubeliais. Keptuvėje aliejuje 7-10 min. pakepinkite grybus, kol išgaruos skystis, pasūdykite. Sudėkite svogūną ir morkas, kepkite dar 7-8 minutes, kol morkos suminkštės. Atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite žuvies salotas su marinuotais agurkais. Tuną sutrinkite šakute, sudėkite į salotinę. Aptepkite majonezu. Išdėliokite daržoves su grybais, aptepkite majonezu. Sudėkite marinuotus agurkus, vėl patepkite majonezu. Išdėliokite kiaušinius. Aptepkite majonezu, pabarstykite sūriu.
Kategorijos