Publikavimo data: 2024-06-23
Žuvies salotos su marinuotais agurkais
Žuvies konservai ir marinuoti agurkai - gerai žinomas ir mėgstamas duetas. Jei šaldytuve neturite stiklainio naminių agurkų, būkite ypač atsargūs pirkdami juos parduotuvėje. Rinkitės mažus arba vidutinio dydžio egzempliorius skaidriame sūryme. Perskaitykite sudėtį - jame turėtų būti agurkų, druskos, acto, vandens ir cukraus. Leidžiama pridėti ąžuolo lapų, serbentų, vyšnių ir krienų. Jei įmanoma, pirmenybę teikite vietos gamintojų prekėms.
Žingsnis 1
Paruoškite salotų ingredientus. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite sairą į dubenį ir sutrinkite. Obuolį ir marinuotus agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Svogūną supjaustykite mažais 0,3x0,3 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Į plačią lėkštę kaip pirmą sluoksnį sudėkite morkas, aptepkite majonezu, ant viršaus uždėkite sairą ir raudonąjį svogūną, sluoksnį majonezo. Tada paskirstykite obuolį, uždenkite majonezo tinkleliu. Viršutiniu sluoksniu išdėliokite kiaušinius. Dėkite salotas į šaldytuvą, kad 2 valandas pasimarinuotų.
Kategorijos