Žuvies salotos su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Žuvies salotos su marinuotais agurkais

Žuvies konservai ir marinuoti agurkai - gerai žinomas ir mėgstamas duetas. Jei šaldytuve neturite stiklainio naminių agurkų, būkite ypač atsargūs pirkdami juos parduotuvėje. Rinkitės mažus arba vidutinio dydžio egzempliorius skaidriame sūryme. Perskaitykite sudėtį - jame turėtų būti agurkų, druskos, acto, vandens ir cukraus. Leidžiama pridėti ąžuolo lapų, serbentų, vyšnių ir krienų. Jei įmanoma, pirmenybę teikite vietos gamintojų prekėms.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite salotų ingredientus. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite sairą į dubenį ir sutrinkite. Obuolį ir marinuotus agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Svogūną supjaustykite mažais 0,3x0,3 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Į plačią lėkštę kaip pirmą sluoksnį sudėkite morkas, aptepkite majonezu, ant viršaus uždėkite sairą ir raudonąjį svogūną, sluoksnį majonezo. Tada paskirstykite obuolį, uždenkite majonezo tinkleliu. Viršutiniu sluoksniu išdėliokite kiaušinius. Dėkite salotas į šaldytuvą, kad 2 valandas pasimarinuotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos