Publikavimo data: 2025-08-17
Žuvies salotos su marinuotais agurkais.
Per kiekvieną puotą ar šventę ant stalo visada būna kelių rūšių salotų. Salotos visada ryškios, įdomios ir lengvai paruošiamos. Šiandien noriu jus supažindinti su seniai žinomomis ir visų mėgstamomis žiemos sezono salotomis, tačiau visiškai kitaip interpretuotomis. Vinaigretė su žuvimi, marinuotais agurkais ir mišrių žalumynų salotomis. Dabar vinegretą paruošite tik tokiu būdu.
Žingsnis 1
Svogūną ir lašišą supjaustykite kuo smulkiau, kad salotų tekstūra būtų švelnesnė. Tai darykite labai aštriu peiliu.
Žingsnis 2
Nulupkite daržoves ir supjaustykite jas vienodo dydžio kubeliais. Taip pat susmulkinkite agurkus ir petražoles.
Žingsnis 3
Visus ingredientus sumaišykite dideliame dubenyje, kad būtų lengva išmaišyti. Įberkite druskos ir pipirų. Jei lašiša buvo aliejuje - naudokite šį aliejų salotų padažui, jei ne, naudokite bet kokį augalinį aliejų.
Kategorijos