Publikavimo data: 2024-09-17
Žuvies salotos su morkomis
Skumbrės, morkų, burokėlių, bulvių ir kiaušinių ritinio pavidalo salotos yra tokios gražios ir neįprastos, kad tinka šventiniam stalui. Skumbrė yra Omega-3 rūgšties, kuri didina organizmo gynybines funkcijas, optimizuoja medžiagų apykaitą ir hormonų kiekį, šaltinis. Skumbrė ypač naudinga vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims, širdies ir kraujagyslių ligomis sergantiems žmonėms bei alergiškiems žmonėms.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Smulkiai supjaustykite skumbrę. Kiaušinius, morkas, bulves ir burokėlius sutarkuokite smulkia tarka. Iš burokėlių išspauskite sultis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant maistinės plėvelės dėkite sluoksnį burokėlių, tada morkų, bulvių ir kiaušinių, kiekvieną jų patepkite trupučiu majonezo. Tada į vidurį dėkite skumbrės sluoksnį, suvyniokite suktinuką, sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę ir 3 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad salotos įsigertų.
Kategorijos