Žuvies salotos su morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Žuvies salotos su morkomis

Skumbrės, morkų, burokėlių, bulvių ir kiaušinių ritinio pavidalo salotos yra tokios gražios ir neįprastos, kad tinka šventiniam stalui. Skumbrė yra Omega-3 rūgšties, kuri didina organizmo gynybines funkcijas, optimizuoja medžiagų apykaitą ir hormonų kiekį, šaltinis. Skumbrė ypač naudinga vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims, širdies ir kraujagyslių ligomis sergantiems žmonėms bei alergiškiems žmonėms.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su morkomis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Smulkiai supjaustykite skumbrę. Kiaušinius, morkas, bulves ir burokėlius sutarkuokite smulkia tarka. Iš burokėlių išspauskite sultis.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su morkomis Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant maistinės plėvelės dėkite sluoksnį burokėlių, tada morkų, bulvių ir kiaušinių, kiekvieną jų patepkite trupučiu majonezo. Tada į vidurį dėkite skumbrės sluoksnį, suvyniokite suktinuką, sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę ir 3 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad salotos įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos