Žuvies salotos su morkomis ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su morkomis ir svogūnais

Virtos žuvies salotų su morkomis ir svogūnais nereikia gardinti majonezu - jos sultingos pačios savaime. Salotoms tinka bet kokia žuvis, išskyrus skumbrę ir silkę, nes jos turi specifinį kvapą ir trukdys kitiems ingredientams. Salotos gali būti patiekiamos tiek sumaišytos, tiek išdėstytos sluoksniais. Žuvį šiame recepte galima pakeisti virta vištiena arba keptais grybais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su morkomis ir svogūnais Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite svogūną. Kepkite jį ant vidutinės ugnies, kol įgaus auksinę spalvą, apie 3 minutes. Tada prie svogūnų sudėkite morkas ir kepkite ant vidutinės ugnies 3-5 min. Daržoves pagardinkite druska ir pipirais. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su morkomis ir svogūnais Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Sudėkite žuvies gabalėlius į lėkštę. Ant viršaus uždėkite morkų ir svogūnų sluoksnį. Pabarstykite smulkintais krapais ir tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos