Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su morkomis ir svogūnais
Virtos žuvies salotų su morkomis ir svogūnais nereikia gardinti majonezu - jos sultingos pačios savaime. Salotoms tinka bet kokia žuvis, išskyrus skumbrę ir silkę, nes jos turi specifinį kvapą ir trukdys kitiems ingredientams. Salotos gali būti patiekiamos tiek sumaišytos, tiek išdėstytos sluoksniais. Žuvį šiame recepte galima pakeisti virta vištiena arba keptais grybais.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Įkaitintą keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite svogūną. Kepkite jį ant vidutinės ugnies, kol įgaus auksinę spalvą, apie 3 minutes. Tada prie svogūnų sudėkite morkas ir kepkite ant vidutinės ugnies 3-5 min. Daržoves pagardinkite druska ir pipirais. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti iki kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Sudėkite žuvies gabalėlius į lėkštę. Ant viršaus uždėkite morkų ir svogūnų sluoksnį. Pabarstykite smulkintais krapais ir tarkuotu sūriu.
Kategorijos