Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su obuoliais
Žuvies konservų ir obuolių derinys iš pirmo žvilgsnio atrodo gana keistas. Tačiau taip nėra. Jei pasirinksite rūgščios veislės obuolį ir suderinsite jį su sąraše išvardytais ingredientais, gausite nuostabias ir labai švelnias salotas. Į žuvies pasirinkimą žiūrėkite atsakingai ir pirmenybę teikite aukštos kokybės žuvies konservams. Kiekvieną kartą galite eksperimentuoti ir pagal skonį naudoti skirtingas žuvis.
Žingsnis 1
Išvirkite salotoms skirtus ingredientus. Išvirkite bulves ir morkas, atvėsinkite, nulupkite ir atskirai sutarkuokite. Į atskirą keptuvę įmuškite kiaušinius, užpilkite juos vandeniu ir kietai išvirkite. Nusausinkite, nulupkite, atskirkite baltymus nuo trynių ir suberkite į atskirus indelius.
Žingsnis 2
Sudėkite žuvies salotas su obuoliais. Sluoksniuokite salotas, kiekvieną sluoksnį aptepdami majonezu ir pagal skonį pasūdydami. Pirmas sluoksnis - žuvies konservai, tada bulvės, svogūnai, morkos, baltymai, obuoliai, paskutinis sluoksnis - tarkuoti tryniai.
Kategorijos