Žuvies salotos su obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su obuoliais

Žuvies konservų ir obuolių derinys iš pirmo žvilgsnio atrodo gana keistas. Tačiau taip nėra. Jei pasirinksite rūgščios veislės obuolį ir suderinsite jį su sąraše išvardytais ingredientais, gausite nuostabias ir labai švelnias salotas. Į žuvies pasirinkimą žiūrėkite atsakingai ir pirmenybę teikite aukštos kokybės žuvies konservams. Kiekvieną kartą galite eksperimentuoti ir pagal skonį naudoti skirtingas žuvis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su obuoliais Žingsnis 1
Išvirkite salotoms skirtus ingredientus. Išvirkite bulves ir morkas, atvėsinkite, nulupkite ir atskirai sutarkuokite. Į atskirą keptuvę įmuškite kiaušinius, užpilkite juos vandeniu ir kietai išvirkite. Nusausinkite, nulupkite, atskirkite baltymus nuo trynių ir suberkite į atskirus indelius.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su obuoliais Žingsnis 2
Sudėkite žuvies salotas su obuoliais. Sluoksniuokite salotas, kiekvieną sluoksnį aptepdami majonezu ir pagal skonį pasūdydami. Pirmas sluoksnis - žuvies konservai, tada bulvės, svogūnai, morkos, baltymai, obuoliai, paskutinis sluoksnis - tarkuoti tryniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos