Žuvies salotos su obuoliais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Žuvies salotos su obuoliais ir sūriu

Šios salotos yra austriškas patiekalas, kuriame neįprastai dera švelni žuvis, sultingi vaisiai ir sūris. Salotas papildo graikiniai riešutai, todėl jos tampa dar įdomesnės. Kad patiekalas būtų skanus, rekomenduojama vartoti Antonovo obuolius - saikingai saldžius, šiek tiek rūgščius. Tačiau, jei norisi, aliejaus galima nedėti. Salotų skonis nepasikeis, tačiau kalorijų kiekis bus daug mažesnis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, riešutai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.42/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su obuoliais ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinių baltymus ir trynius atskirai sutarkuokite vidutine arba stambia tarka. Tą patį pakartokite su obuoliu, sūriu ir sviestu. Sudėkite konservuotą žuvį į lėkštę, išimkite kaulus ir spyglius, nusausinkite skysčio perteklių, o pačią žuvį sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su obuoliais ir sūriu Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Paimkite formą, lėkštę arba bet kokį gilų dubenį. Ant indo dugno sudėkite baltymus. Ant viršaus paskleiskite žuvį ir svogūnus, tada aptepkite majonezu. Tada paskirstykite sviestą, sūrį, obuolius ir trynius. Po to apipavidalinkite indą, ištepdami viršų ir šonus majonezu. Paruoštas salotas pabarstykite smulkintais riešutais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos