Publikavimo data: 2024-06-24
Žuvies salotos su Pekino kopūstais
Tunų konservai - tai produktas, išsaugantis vertingas žuvies savybes, iš kurio galima paruošti daugybę patiekalų. Ši žuvis neturi ryškaus specifinio skonio ir mažų kaulų, todėl ją paprasčiau paruošti ir patogiau valgyti. Salotos iš konservuoto tuno ir Pekino kopūstų yra puikus patiekalas tiek įprastiems, tiek šventiniams pietums. Nepasirinkite per daug tankių ar palaidų kopūstų. Naudokite vidutinio dydžio - dideli gali būti pernokę, o maži - nesultingi.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Į atskirą dubenį nusunkite žuvies konservų skystį. Išvalykite žuvį nuo kaulų ir šakute supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Pekino kopūstus susmulkinkite griežinėliais. Alyvuoges supjaustykite žiedais. Kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite petražoles.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant lėkštės ratu sudėkite salotų lapus. Į vidurį sudėkite pekino kopūstus. Ant viršaus išdėliokite kiaušinius ir alyvuoges. Tada sudėkite tuną. Padažui į dubenėlį su tuno sultimis išspauskite citriną ir sumaišykite. Užpilkite padažą ant salotų.
Kategorijos