Žuvies salotos su Pekino kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Žuvies salotos su Pekino kopūstais

Tunų konservai - tai produktas, išsaugantis vertingas žuvies savybes, iš kurio galima paruošti daugybę patiekalų. Ši žuvis neturi ryškaus specifinio skonio ir mažų kaulų, todėl ją paprasčiau paruošti ir patogiau valgyti. Salotos iš konservuoto tuno ir Pekino kopūstų yra puikus patiekalas tiek įprastiems, tiek šventiniams pietums. Nepasirinkite per daug tankių ar palaidų kopūstų. Naudokite vidutinio dydžio - dideli gali būti pernokę, o maži - nesultingi.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su Pekino kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Į atskirą dubenį nusunkite žuvies konservų skystį. Išvalykite žuvį nuo kaulų ir šakute supjaustykite ją nedideliais gabalėliais. Pekino kopūstus susmulkinkite griežinėliais. Alyvuoges supjaustykite žiedais. Kiaušinius supjaustykite griežinėliais. Susmulkinkite petražoles.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su Pekino kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Ant lėkštės ratu sudėkite salotų lapus. Į vidurį sudėkite pekino kopūstus. Ant viršaus išdėliokite kiaušinius ir alyvuoges. Tada sudėkite tuną. Padažui į dubenėlį su tuno sultimis išspauskite citriną ir sumaišykite. Užpilkite padažą ant salotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos