Publikavimo data: 2025-08-20
Žuvies salotos su perlovka ir rausvąja lašiša
Visi vaikystėje valgėme perlinių kruopų košę ir tik nedaugeliui patiko šie naudingi grūdai. Tačiau iš tiesų, dalyvaujant jai galima pasigaminti labai skanių ir sočių salotų, kuriose labai pasiteisins jos pavadinimo "perlinė" kilmė - perlinė. Kalbame apie žuvies salotas su perlinėmis kruopomis ir rausvąja lašiša, kurias ruošiant taip pat dalyvauja daug vaisių ir daržovių, pavyzdžiui, pipirai, obuoliai, pomidorai ir morkos.
Žingsnis 1
Papriką ir pomidorą supjaustykite mažais kubeliais. Morką sutarkuokite tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Iš rausvosios lašišos išimkite kaulus ir ją smulkiai supjaustykite. Obuolį supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Visus salotų ingredientus sumaišykite giliame dubenyje. Pagal skonį juos pasūdykite ir papipirinkite. Įpilkite šiek tiek citrinos sulčių.
Žingsnis 4
Sudėkite majonezą ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Patiekite salotas ir neškite į stalą.
Kategorijos