Žuvies salotos su pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Žuvies salotos su pupelėmis

Žuvies salotos su pupelėmis yra itališkos virtuvės patiekalas. Dažniausiai ruošiamos su tunu. Klasikiniame recepte naudojamos plonos baltosios pupelės cannellini, kurių paviršius švelnus, šiek tiek aliejingas, o skonis - riešutinis. Jei tokios rūšies nerandate, naudokite paprastas baltąsias pupeles. Salotas pagardinkite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Patiekalą atgaivins saliero stiebas. Kokybiški salierai yra malonaus kvapo, tvirti sodriai žalios spalvos stiebai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies salotos su pupelėmis Žingsnis 1
Pradėkite ruošti salotas. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, atskirkite pluoštais. Alyvuoges supjaustykite apskritimais, susmulkinkite saliero stiebą ir petražoles. Tuną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Žuvies salotos su pupelėmis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Perpjaukite citriną per pusę ir išspauskite sultis. Sumaišykite jas su alyvuogių aliejumi, jūros druska, šviežiai maltais pipirais ir smulkintomis petražolėmis ir stipriai išmaišykite.

Žingsnis 3

Žuvies salotos su pupelėmis Žingsnis 3
Suformuokite patiekalą. Sumaišykite cannellini su tunu, salierais, alyvuogėmis ir svogūnais. Supilkite padažą ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos